Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 22, част 3



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 22, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 3093

Мис Плеймейт 2018 Жанета Осипова посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 22, сезон 13

Излъчен на 26.06.2019

Трета част

Домакиня Жанета Осипова

Трудовата част в дефилиращата вечер на Мис Плеймейт 2018 приключи. А равносметката е - разходка по плеймейтски между касетките със зеленчуци, еротично готвене само по престилка, прекомерна показност на части от тялото и характера, които не са за пред камера, но не на последно място и вкусна храна, направена с чупки в кръста, облизване на сочности, разбиране и техника. Жанета показа много от лицата си, от тялото си и от кулинарните си способности, които също не са за подценяване.

Но домакинята изведнъж губи самоувереност. Посреща компанията с усмивка и превърнатия вече в традиция тази седмица уелкъм дринк - бира със сламка, но след това се стяга сякаш от сценична треска. Притеснението, че нещо не е добре не ѝ дава да сложи залък в устата си. Сервира на гостите зелена салата с домати, краставици и репички, двете разядки - яйчена салата и патладждани с майонеза и дори чува бурните им аплодисменти за сготвеното, но пак не успява да се отпусне.

Енчо очаква посрещане с корона и лента и затова пък си купва наръч медали с идея "да си ги мерят с домакинята", но короната се изважда чак преди основното. Въпреки блясъка на елегантната тиара, печеното агнешко с ганитура от бейби картофки взима превес. А докато компанията хапва, Жанета разкрива задълженията на Мис Плеймейт.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 4 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта