Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 22, част 1



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 22, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 2747

Плеймейтката Жанета Осипова пазарува в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Жанета Осипова

Излъчен на 26.06.2019

Първа част

Добрата компания тази седмица е в състав: актьорът, който е смешен дори когато спи - Косьо Лунгов; пишещото момиче, което умее да готви текстове - Мария Маркова - Марчела; десертът за всяко мъжко око - плеймейтката Жанета Осипова; моделът, който вече дефилира и като майка и съпруга - Александра Петканова и акробатът с най-ведрата усмивка - Енчо Керязов.

Домакинята е решила да вложи много сексапил в готвенето днес, като явно се надява, че той ще се отрази на вкуса на храната. Ще посрещне компанията във вилата на Христо Сираков в Щъркелово гнездо, където са готвили и посрещали и други участнички в Черешката. След бурната наслада на камерите и опит да покаже всичко от себе си пред тях, Жанета тръгва на пазар - с короната и лентата на Мис Плеймейт - особено вървежен стайлинг между сергиите. Сценаристите се шегуват, че и Елизабет II ходи в този вид за репички.

Краставиците се избират по големина, цвят и твърдост; доматите трябва да им подхождат; а за Енчо ще има специално и морковчета. Пародията на пазаруване приключва отново в луксозната вила, където Мис Плеймейт 2018 започва да готви само по престилка. За основно ще има цяло агне, което Жанета намазва с миксирани в зехтин сол, черен, червен, лют и пушен пипер. После го покрива с масло, завива във фолио и обещава да добави бейби картофки по време на готвенето.

За десерт заявява торта Шварцвалд, а шеф Манчев се ококорва от чутото. Дали наистина ще може да направи сладкиша - следва да видим.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 4 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта