Регистрация

Черешката на тортата - сезон 12, епизод 34, част 4



Черешката на тортата - сезон 12, епизод 34, част 4
Трудно   |   Порции 5   |   Видяна: 1967

Оценките на Явор Русинов в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, епизод 34, сезон 12

Излъчен на 15.02.2019

Четвърта част

Домакин Явор Русинов

Домакинът наготви превкусно, като добрата храна се съчета с уникалния стил на обзавеждане в дома му, за да предизвика възгласи на възхищение от компанията. Черешковците хапнаха апетитни домашни разядки - патладжани с цедено кисело мляко, майонеза и чесън (специално за Ива и порция без чесън), пукани домашни люти чушлета, домашно направена пастърма, поднесена в компанията на сирена и зеленчуци. Основното събра погледите в тавата, защото там имаше телешко Уелингтън - кайма със зеленчуци, увита и запечена в бутер тесто. За Ива се сервира във вариант риба Уелингтън.

На препълнени стомаси и досипвани допълнителни, е време за десерта. Екстравагантната идея да се направи чийзкейк с блат от тиква се харесва на гостите, а добавката от кленов сироп прави десертът превъзходен. Компанията си моли осиновяване от Явор, но вместо това получава изненадата.

Съседната стая в дома е студио, в което има истински бар. Гостите сядат на по чашка и получават подарък - кутийка с диск, розово масло, камъче от Перперикон и инструкции за релаксация. Време е за оценки, а след тях пристига и Шеф Манчев. Кой става тазседмичната Черешка на тортата - гледайте в тази част.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта