Регистрация

Черешката на тортата - сезон 12, епизод 34, част 3



Черешката на тортата - сезон 12, епизод 34, част 3
Трудно   |   Порции 5   |   Видяна: 1394

Явор Русинов посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, сезон 12, епизод 34

Излъчен на 15.02.2019

Трета част

Гости посреща Явор Русинов

Домакинът наготви изумителни ястия, пред които дори Шеф Манчев не успя да прояви пословичния си критицизъм. Работата над плота започна с чийзкейк с блат от задушена тиква с канела и кафява захар, залята веднъж с млечен крем със заквасена сметана и крем сирене и втори път с яйчен крем с ванилия и кленов сироп. Продължи с направата на уникално телешко Уелнгтън, а за Ива, която не яде месо - риба Уелнгтън. За да е уютна масата при посрещането, домакинът направи две разядки и сподели домашната си пастърма в комбинация със зеленчуци, плодове и сирена.

Гостите идват и прекрачват прага с бурни възгласи на възхита от обстановката в дома на Явор. Оказва се, че дори горчицата и кетчупа са домашно производство, а вкусът на храната е идеален. Телешкото и рибата Уелингтън са представени и компанията вече чака да бъдат сервирани. Дори претенциозният вкус на Ива Дойчинова е задоволен и водещата си иска допълнително.

По време на свръхапетитното хапване Явор разказва за своя проект "Великите гласове на България". Това е шоу, в което се комбинират гласовете на 20 жени, изпълняващи народни песни с елементи на електронна музика и е планирано като голям спектакъл с видео и пищни представления. Започва болната за всички творци тема за калпавото продуцентство и моделирането на музикалния вкус на младото поколение.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта