Регистрация

Черешката на тортата - сезон 12, епизод 31, част 4



Черешката на тортата - сезон 12, епизод 31, част 4
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 2539

Оценките на Наум Шопов в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, епизод 31, сезон 12

Излъчен на 12.02.2019

Четвърта част

Домакин Наум Шопов

Гостите бяха посрещнати на празна и стилно подредена трапеза, за да успеят да се насладят на униклната презентация на всяко от ястията. А пък храната - бе едновременно това, с което се храни домакина и много ексцентрична, модерна и полезна кухня, от която определено се поддържат стройни фигури и здрави тела. Така на масата се появиха три разядки и две салати - богати на витамини, пък и вкусни. Имаше проблем с лютото, пък се оказа и с чесъна - въпреки щателното проучване на домакина за вкусовете на компанията. За основно черешковците си хапнаха полезна лазаня - с домашно направени блатове от карфиол.

Сега се зачеква темата за дядо Наум - спомени и духовно наследство. А после разбираме и как професиите лекар и актьор се съчетават в стройната симбиоза, наречена Наум Шопов - Младши. След сладките приказки е време и за сладкият хранителен завършек на вечерта - протеинов кейк с тиква и без брашно. Гостите се чувстват отслабнали покрай пищната вечеря. Затова е време да поиграят на игра, измислена от половинката на Наум - Теа.

А на финала идват оценкте. Дали полезното и вкусно готвене на двама влюбени ще донесе щедър резултат или пък липсата на основни продукти, вредни, но влизащи в менюто на българина, ще ощети домакина - гледайте в тази част.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта