Регистрация

Черешката на тортата - сезон 12, епизод 31, част 3



Черешката на тортата - сезон 12, епизод 31, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1618

Наум Шопов посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, сезон 12, епизод 31

Излъчен на 12.02.2019

Трета част

Гости посреща Наум Шопов - Младши

След като домакинът наготви пребогато и преполезно с пълноправното участие на своята полвинка, е време гладните гости да влязат в офиса, приспособен и като дом. Очакванията са за богата трапеза и Наум ги изпълнява, но разговорите в лимузината са за калорична храна, а домакините са сготвили онова, с което се хранят и поддържат стройните си фигури. Дали менюто ще допадне на оценяващите?

Домакинът е притеснен и вечерята започва с гръм и трясък, но очарователните презентации на ястията говорят за стил и стойностна домашна кулинария. Трите разядки и хлябът от лимец се приемат с интерес, но след това Йоанна Темелкова успява да се подлюти така, че да се наложи лекарска помощ. Разбира се, домакинът има решение - нали е практикуващ лекар. С идването и на салатите се доказва възможността за вкусно и здравословно ястие едновременно. А основното - лазаня с блат от карфиол - тотално разбива представите за блудкавата кухня на полезно хранещите се.

Наум се пречупва дотолкова, че дори убеждава Ива Дойчинова, че ще трябва да хапне месо въпреки заклетото си вегетарианство. Но после я изненадва с уникална порция от печена сьомга с романеску. Всички се чувстват поласкани да опитат нестандартните и апетитни ястия с позитиви за здравето и фигурата.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта