Регистрация

Черешката на тортата - сезон 12, епизод 27, част 1



Черешката на тортата - сезон 12, епизод 27, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 2496

Актрисата Райна Караянева пазарува в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Райна Караянева

Излъчен на 06.02.2019

Първа част

Тази седмица петстепенното меню включва: всенародната любимка - чаровната и талантлива певица Тони Димитрова; музикантът, част от бенда, считан за основател на модерния български саунд - Иво Казасов; актьорът, който изгря преди 11 години и продължава да блести и досега - Любомир Ковачев; красавицата, позната от малкия и от големия екран - Райна Караянева и захарното петле в компанията, една от най-успешните български модели в света - Кристина Милева. И тази седмица звездите ще панира кулинарният звяр Шеф Иван Манчев.

Главен виновник за вечерята, изпълнена с красота и забава, е водещата Райна Караянева. Тя признава, че е силно разсеяна и хаотична, затова ще пазарува по списък. Тръгва из кваталните магазинчета, за да купи качествени яйца, а след това дори намира кой да ѝ занесе торбите до дома.

Райна ще се мори в кухнята на свои близки. Началото на готвенето е поставено с отваряне на чаша вино, порязване на пръста с тирбушона и вдигане на тост за вкусната храна. После актрисата се захваща с десерта, като натрошава пълнозърнести бисквити, смесва ги с масло и прави блат за ню-йоркския си чийзкейк. Обещава да сготви още пай от тиквички, домашни равиоли с гъби и пармезан и свински ребра за основно.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 3:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта