Регистрация

Черешката на тортата - сезон 12, епизод 22, част 1



Черешката на тортата - сезон 12, епизод 22, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1456

Актрисата Весела Бабинова пазарува в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Весела Бабинова

Излъчен на 30.01.2019

Първа част

Тази седмица актьорската гилдия слиза от сцената и влиза в кухнята. Под светлините на абсорбатора застават: актрисата, която живя в Стъклен дом - Луиза Григорова - Макариев; актрисата, която знае, че най-големият театър е Малък градски театър Зад канала - Весела Бабинова; актрисата, която иска да шие костюмите на актрисите - Мира Бояджиева; човекът, който седи зад камерите - режисьорът Мартин Макариев и човекът, който озвучава целия филм, първата китара на Д2 - Митко Кърнев. И за цялостното изпълнение ще се грижи отново Шеф Иван Манчев.

Тази вечер главен герой на представлението е актрисата Весела Бабинова. Тя разочарова с изказването, че е била притеснена и е напазарувала още от предишния ден, но после се втурва на обиколка из кварталните магазинчета, за да си намери още необходими продукти. След купуването на свинско бонфиле, пушена шунка, чери домати, китайско зеле и няколко глезорийки, влиза в кухнята и накратко обяснява менюто си:

Зимна салата от свежи зеленчуци; две предястия - печени банички с плънка и студен солен чийзкейк; за основно - свинско с гарнитура, а за десерт - любима торта с бишкоти, крем сирене и плодове. После се захваща с тортата, като кисне бишкотите в домашно направено лимончело, бие крема с малко продблеми и размразява плодове, които лично е брала. Личи си, че ще готви сама и има идея какво прави.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта