Регистрация

Черешката на тортата - сезон 12, епизод 15, част 4



Черешката на тортата - сезон 12, епизод 15, част 4
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1295

Оценките на Иван Тенев в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, сезон 12, епизод 15

Излъчен на 21.02.2019

Четвърта част

Готви Агент Тенев

Агент Тенев се представи като добър познавач на храните и любител на хапването. Първоначално заложи много на избора на продукти, изразходва и доста слова, за да опише направата на всяко от ястията, но реално не се видя да е направил голяма част от менюто за вечерята. Въпреки помощникът си Ради и тайната на реалното готвене, домакинът си приписа труда от цялото готвене, а гостите безрезервно повярваха.

След това обаче се сблъскаха с любовта му към пикантната храна, голяма част от нея подлютена до краен предел. Наслушаха се на стари спомени от запознанството на Кристина и Иван и  не успяха да угасят огъня в устите си през цялата вечер. Сега идва десертът - тиква с манов мед, орехи и мента, която също е сготвена незнайно от кого, но е представена за кулинарно произведение на Агент Тенев. Оказва се обаче, че по-голямата част от компанията предпочита по-сладки и калорични десерти и тиквените сладкиши не са фаворит на никого.

Изненадата обаче разклаща цялата маса - автентичен цигански оркестър кара гостите да затанцуват, седнали на столовете си. Настроението се вдига, щедростта към даване на много точки - също. Какъв резултат носи на домакина първата вечеря за седмицата - гледайте в тази част.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта