Регистрация

Черешката на тортата - сезон 12, епизод 15, част 2



Черешката на тортата - сезон 12, епизод 15, част 2
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1510

Агент Тенев готви в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 15, сеон 12

Излъчен на 21.01.2019

Втора част

Готви Агент Тенев

В първата част със стил и високопарност Иван Тенев напазарува бутикови продукти, смесени със стоки от Женския пазар и специална поръчка за пъдпъдъци. След това представи на какви мезета ще се радват гостите, като си хапна и пийна, а сега влиза в кухнята, за да поготви. Представя своя помощник Ради, върху който веднага падат подозренията, че не е помощник, а главен готвач на предстоящата вечеря.

Пред камерите се готви малко, но се обяснява много. Дали със задкулисна помощ или с вълшебна пръчица Агент Тенев успява да направи три предястия, които планира да поднесе и в компанията на много мезета, достойни за светата ракийка. Така през "наноцедка" се налива студена доматена крем супа с праз лук, украсена с бандарияс. Следват пълнени чушлета халапеньос с крем сирене и биволско сирене. Отделно и печени чушки с чесън, представени по особен начин.

Ред е на основното - пъдпъдъци, пълнени с целина и бекон, увити в ленти бекон, запечатани на тиган и сготвени в тенджера в сос от домати и бяло вино. За десерт като по чудо изскача вече опечената тиква с карамелена коричка от манов мед, поръска от орехи и украса от мента.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта