Регистрация

Черешката на тортата - сезон 12, епизод 15, част 3



Черешката на тортата - сезон 12, епизод 15, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1515

Агент Тенев посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Иван Тенев

Излъчен на 21.01.2019

Трета част

Готви Иван Тенев

Домакинът посреща компанията в ресторант, където започва с наливането на ракията. А докато пълни чашите се отдава на обяснения кое как е сготвил и с колко любов е направил. Бившата му съпруга Кристина Димитрова се подсмихва и без слова го описва като човек на думите, а не на действието. Шеф Манчев също се съмнява, че в направата на вечерята Агент Тенев е участвал толкова дейно и експертно, колкото представя. Но пък останалите гости сляпо вярват на всичко казано.

Любовта на домакина към лютите ястия идва малко отгоре на черешковците. С изтръпнали небца от ракия и халапеньос, те попадат на още пикантни хапки и сякаш няма какво да ги спаси от пожара. Страхотните панирани чушки халапеньос с плънка от сирена и апетитна коричка от галета преборват всеки опитал се да ги изяде. Пикантни са и разказите на Кристина и Иван за техните първи срещи и кратката им, но пламенна любов.

Основното грабва сетивата - пълнени пъдпъдъци с целина и бекон, увити в бекон и сготвени във винен сос с домати. Майсорството на готвача проличава, въпреки че не е ясно кой точно е сготвил ястието.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта