Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 3, част 2



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 3, част 2
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 1689

Сантра пленява гостите си с обикновени свински пържоли.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата със Сантра

Втора част

Излъчен на 17.01.2018

Днешната домакиня Сантра, която се оказва участник за втори път в Черешката на тортата, предприе сигурни действия по създаването на качествено меню, като заложи на лесни и изпитано любими на българина рецепти. За посрещане избра своята шантава салата, в която успя да комбинира множество здравословни продкути като чери домати, кедрови ядки, зелени листни зеленчуци и сготвени на пара аспержи и зелен фасул. Въпреки многообразието, ястието бе добре възприето от гостите.

Основното - свински вратни пържоли на тиган - плени всички черешковци и дори изкуши вегетарианката Маги, която не се сдържа да си хапне животинска плът, въпреки че досега отказваше всякакво месо. Гарнитурата от сготвени на пара сладки картофи с моркови се оказа подходяща, но повечето гости типично по нашенски наблегнаха на месото. За десерт Сантра сервира готов ванилов сладолед, украсен с малини и листенца прясна мента, но не успя да заблуди компанията, че сама е приготвила слдоледа.

Сега идва ред за изненадата и оценяванет. Как премина вечерята и какви бяха разговорите на звездите - гледайте в тази част, а с какво ще изненада домакинята своите посетители и колко точки ще получи за готвенето и посрещането на чершковците - разберете от финала на предаването.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта