Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 29, част 4



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 29, част 4
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 1774

Оценките на Анна-Мария Чернева в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Анна-Мария Чернева

Четвърта част

Излъчен на 22.02.2018

В началото на епизода най-сетне видяхме наградите на днешната домакиня Анна-Мария Чернева, заслужени с хубостта й. Но брюнетката бързо се фръцна в червен спортен екип към пазара Иван Вазов, за да се зареди със зеленчуци, ягоди и тиква. Намина през месарския магазин, а после пак в червени дрехи, окичи червената готварска престилка и се шмугна в кунята. Концепцията си за вечерта обясни просто и ясно - никога не е готвила цяло меню, затова си избира лесни и вкусни рецепти. До дясната й ръка за подкрепа е Шеф Данчо, но тя ще се опита да участва в направата на храната колкото е възможно повече.

След това къде сама, къде с помощ, Анна-Мария изпълни дословно плановете си за менюто - салата от бейби спанак с киноа и ягоди, предястие от печено сирене талагани със сладко от зелени орехи, псевдопредястие от суров картоф, нарязан на лентички, основно - печени свински ребърца с гарнитура от сладки картофи и десерт - тиква с мед на фурна.

Вечерята бе обявена с дрескод Червено и всички спазиха изискването на домакинята, която посрещна компанията в любим свой ресторант. Покрай темата за любовта Анна-Мария призна, че има мъж на сърцето си, но медийният шум около нея и Христо Сираков е бил просто бляскав театър. Разказа за истинските си отношения с бизнесмена, а след това сервира суровия картоф, който за изненада бе изяден. Изяде се и всичко останало.

Когато дойде десертът - печена тиква с мед и орехи, се появи и изненадата. Домакинята бе направила специални десертни лъжички с имената на гостите си, които им подари за спомен. Сега е време за оценки. Дали семплото меню ще коства на красавицата някоя и друга точка или пък тя ще бъде четвъртият човек за седмицата с пълен брой точки - гледайте в тази част.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта