Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 29, част 2



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 29, част 2
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 2183

Актрисата Анна-Мария Чернева готви в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Анна-Мария Чернева

Втора част

Излъчен на 22.02.2018

В първата част имахме честта да разгледаме трофеите на днешната домакиня - множество награди от конкурси по красота и сексапил, с които скромната брюнетка не парадира. Разбрахме също, че тя никога не е готвила цяло меню, но не се съмнява в успеха си, защото е измислила всичко така, че да бъде лесно и вкусно. Разходихме се по пазара Иван Вазов, за да си напазаруваме и сме готови за следващата част.

Анна-Мария Чернева обяви дрескод "Червено" и след като облече червени спортни дрехи по време на пазара, сега я заварваме в кухнята по червена блуза и с червена готварска престилка. До дясната й ръка е Данчо - Шеф готвач и нейн помощник в иначе лесните рецепти. Домакинята обаче иска от него съвети повече, отколкото физическа помощ.

Салатата е лесна - листенцата се изсипват в купа, добавят се кубчетата ягоди и сварената киноа, след това всичко се разбърква. Разпределя се по порции, украсява се с ягоди и се покапва с горчичен гресинг. Още по-лесно е предястието от сирене талагани. Плочките сирене се намазват с подправки, запичат се на грил и се поставят в блюдата. Към тях се добавя по шепа пресни бейби листенца и по купичка сладко от зелени орехи. Основното също не затруднява - ребърцата се овкусяват със сол и пипер, запичат се на грил, след това се намазват със сос чилиманго и влизат във фурната да се сготвят на бавен огън. Десертът се приготвя горе-долу със същата сложност - парче тква, отгоре мед и после фурна. Така суетата в кухнята приключва.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта