Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 29, част 3



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 29, част 3
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 2272

Актрисата Анна-Мария Чернева посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Анна-Мария Чернева

Трета част

Излъчен на 22.02.2018

Скромната домакиня Анна-Мария най-накрая се похвали с множеството си трофеи от конкурси по красота, защот екипът на предаването нахлу в дома й. След това бързо изведе камерите от личното си пространство, за да я съпроводят на пазара Иван Вазов за зеленчуци и до магазина за месо. Домакинята, обявила дрескод "Червено", се разходи по червени спортни дрехи, а после влезе в кухнята с червена блуза и червена готварска престилка. С помощта на Шеф Данчо, красавицата, която призна, че никога не е готвила цяло меню, изпълни всичко от списъка си - лесни рецепти за вкусна храна. Така се завъртя една спаначена салата с ягоди и киноа, предястие от печено гръцко сирене със сладко от зелени орехи, основно от печени ребра с гарнитура от батати и печена тиква с мед и орехи за десерт.

Сега Анна-Мария е в изумителна червена рокля и очаква червените си гости, които пристигат без Гъмов. В няколкото минути, в които душата на компанията закъснява, разговорите тръгват сухо, но актьорът се появява с две кани вино в стил мартеничка и отново се чува смях на трапезата. Разговорите се завъртат около старата афера на Анна-Мария с Христо Сираков, която се оказва само похват за вдигане на медиен шум. Все пак красавицата признава, че има нова любов, но тактично отказва да сподели повече по темата.

Истинска изненада е шегата й - предястие от суров картоф, който компанията изяжда. След това идва и реалното предястие, но картофът не остава на заден план. Всички си спомнят с насмешка как Анна-Мария сподели, че вместо ябълка сутрин яде по един суров картоф, а малко след това запозна с вкуса на зеленчука в несготвено състояние цялата компания.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта