Регистрация

Черешката на тортата, сезон 12, епизод 12, част 1



Черешката на тортата, сезон 12, епизод 12, част 1
Трудно   |   Порции 5   |   Видяна: 2006

Маргарита Хранова пазарува в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Маргарита Хранова

Излъчен на 16.01.2019

Първа част

Тази седмица феерия от вкусове създават пет звезди, които изкусно рисуват по небцето и душата. Шедьоври в кухнята ще творят: най-големият бохем сред министрите - ексминистърт на културата, историкът Петър Стоянович; най-големият бохем сред PR специалистите - Мария Пръмова; най-големият бохем на музикалната сцена - Маргарита Хранова; най-големият бохем сред почитателите на виното - Адриана Гюзелева и най-големият бохем сред журналистите - Георги Милков. А палитрата с цветни коментари отново ще е в ръцете на Шеф Иван Манчев.

Второто участие на Марги Хранова в Черешката на тортата се предава от град Брезник, където именитата певица ще посрещне гостите в своята вила. Домакинята обещава да сготви традиционна Граовска кухня и залага на родни продукти и рецепти. От пазара купува прясно сирене, свинско месо, лук и чесън, една голяма тиква. А всичко останало има в дома си, защото споделя, че обича да готви със съпруга си.

Червърсто оставя торбите и с помощта на своята приятелка Радка замесват една хубава българска питка от розички с плънка от яйце и сирене. Това ще е част от предястието, сервирано с прясното сиренце и домашна лютеница на Марги Хранова.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 6 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта