Регистрация

Черешката на тортата, сезон 12, епизод 12, част 4



Черешката на тортата, сезон 12, епизод 12, част 4
Трудно   |   Порции 5   |   Видяна: 1830

Оценките на Маргарита Хранова в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Марги Хранова

Излъчен на 16.01.2019

Четвърта част

При второто си участие в Черешката на тортата Маргарита Хранова се постара още повече да зарадва новите си приятели. Тя се отказа от софийския си дом и вместо това ги посрещна във вилата си в Брезник, наготвяйки им куп български ястия с акцент граовска кухня. Така на трапезата се появиха два вида пресни родни сирена, българска питка с яйца и сирене, домашна лютеница и домашен зелник, а всичко това - гарнирано и с домашна греяна ракия с мед.

Основното зарадва всички и оправда очакванията - свинско с кисело зеле. Като отделна гарнитура към него се появи и брезнишко вариво или иначе казано постен боб плакия с лук, моркови и целина. Десертът обаче се оказва разочарование, не защото му липсва вкус, а защото всички се надяваха на тирамису, но пък вместо него българският стил защити печена тиква с орехи.

На финала идват и изненадите - обща песен и по един личен подарък. Дали искрената и много вкусна вечер с Марги Хранова донесе на домакинята върховно лидрество или пък малко няма да ѝ достигне - гледайте във видеото:

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 6 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта