Регистрация

Черешката на тортата, сезон 11, епизод 26, част 3



Черешката на тортата, сезон 11, епизод 26, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1379

Журналистът Павел Владимиров посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Павел Владимиров

Излъчен на 03.07.2018

Трета част

Дотук Павката наготви, като не скъпеше продукти и сили по габровски, но не пропусна да подчертае този факт. В кухнята имаше помощник, който можше да свърши цялата работа идеално, но вместо това не докосна храната, за да се превърне състезанието за плакета в достоен феър плей. Сега идват гости.

Вечерята започва с изненади, когато компанията се оказва посрещната в луксозното фоайе на бар с шампанско и ягоди и череши, натопени в бял шоколад. След това виждат и трапезата - с панорамна гледка към центъра на София. А на нея ги очакват разядки, елегантни колбаси и сирена, гарнирани с рукола и нар и хубави вина.

Започват песни и разговори. Разбираме какво е общото между Павел, Вин Дизел и шише с биберон. Пеем заедно рок хитове и се радваме на Павката като професионален журналист. А после остава хейт време за днешните псевдозвезди, станали известни с това, че нямат качества да бъдат известни.

Прихапваме вкусната салата от шарени чери домати с бейби моцарела, песто и кедрови ядки и на финала на частта домакинът отива да сготви заветното телешко... но май има проблем.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта