Регистрация

Черешката на тортата, сезон 11, епизод 26, част 2



Черешката на тортата, сезон 11, епизод 26, част 2
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1486

Журналистът Павел Владимиров готви в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Павел Владимиров

Излъчен на 03.07.2018

Втора част

След като домакинът Павел представи скромния си палат от две мини стаи с една микротераса и стана ясно, че няма как да се съберат гостите вътре, напазарува доста разхитително за един габровец и се хвърли в кухнята на любимото си столично заведение, където смята да посрещне компаията. Под зоркия поглед на професионалната си помощница Надя се захвана да готви, но тя стриктно не се докосна до храната, а само аститираше със съвети.

Така направата на ястията започна с десерта - чийзкейк с бисквити в масло за основа, а после крем маскарпоне с апетитни добавки. Павката направи и "уелкъм джвъчки" - ягоди и череши натопени в разтопен бял шоколад. Последваха разядки. Първата е италианска и представлява комбинация от крема сирене със сушени домати в зехтин и каперси. След това нещо чесново - чесън с масло и риган. А към разядките се нарязаха апетитни луксозни колбаси и сирена, поръсени със семена нар. Някъде помежду дугото се спомена гарнитурата за основното - аспержи и картофи, които да придружат традиционния стек Небраска от black angus. Но него така и не видяхме.

На финала домакинът сглоби и салатата - разполовени шарени чери домати с бейби моцарела, сос песто и кредрови ядки. Май сме готови за тази част.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта