Регистрация

Черешката на тортата, сезон 11, епизод 22, част 3



Черешката на тортата, сезон 11, епизод 22, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1575

Спортната водеща Вили Асенова посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Виолета Асенова

Излъчен на 27.06.2018

Трета част

Домакинята Вили сподели, че фурната ѝ е развалена и отиде в дма на приятелка, като с малко помощ от майка си наготви подобаващо и вкусно, залагайки на класически рецепти - мусака, тирамису, гъби в масло, таратор. Ястията станаха по план въпреки счупения миксер. Сега гостите идват да ги хапнат.

Актьорът Ники Станоев отново отваря уста и всички започват да се смеят. Салатата от домати, сирена и рукола, нарича поръсена с "люпени семки", както във Видин биха казали на кедровите ядки. Тараторът е сгъстен със заквасена сметана и се сервира в чаши. Гъбите особено се овкусяват на Силвия, която не яде гъби, но е влюбена в тези. А мусаката - това е ястието, което предизвиква оживена дискусия.

Вили го сервира на редове, изрязано с ринг и поднесено с невероятна декорация, достойна за корица на кулинарно издание. Тогава разбираме за дългата връзка на Ники с мусаката и Хулио Иглесиас. Къде са допирните точки на ястието и световноизвестният испански глас - гледайте в тази част. Няма да успеете да сдържите смеха си.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 2:30 часа
Време за готвене: 3 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта