Регистрация

Черешката на тортата, сезон 10, епизод 17, част 3



Черешката на тортата, сезон 10, епизод 17, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 2658

Оценките на Златка Димитрова в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата със Златка Димитрова

Трета част

Излъчен на 06.02.2018

В първата част се насладихме на неочквано компетентното готвене на Мис Плеймейт, която се оказа мечтаната домакиня. Подредена, стриктна, обичаща храна и умееща да впряга най-разнообразни продукти в спретването на най-вкусните храни, тя плени небцата на зрителите и си спечели заслужени похвали от обрания в това отношение Шеф Иван Манчев. Изпод изкусните й готварски ръце се появиха няколко разядки, страхотно предястие от листенца спанак, чери домати, печени зеленчуци, рулца от прошуто със сирене и пълнени печени чушки с домашен катък. Последва основно от пълнено бонфиле с крем от сирене, маслини, каперси и подправки, поднесено с гъби и зеленчуци в балсамико. За десерт Злати сготви маскарпоне с тиква, канела, карамел и ядки.

Гостите си посрещна в новия си уютен, красив и изпълнен с топлота дом в Банкя, където се е отдала на най-бленуваната своя мечта - отглеждането на дете. Гостите бяха очаровани не само от кулинарните умения на домакинята, но и от силния характер, интелигентност и многопластова душевност, които неочаквано проличаха. Златка се показа в светлината на узряла жена-къщовница, която умее да се грижи за човешкия уют.

Сега идва време за изненадата - бутилки хубаво вино с индивидуални пожелания и запознанство с мъжът, който така прекрасно е преобразил една плеймейтка. А дали гостите са доволни от прекараната вечер в дома на Златка Димитрова - гледайте в заключителната част на епизода, от която ще разберете колко точки получи Черната Златка за своето домакинство.

Рейтинг и коментари

5 отлична
8
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта