Регистрация

Черешката на тортата, сезон 10, епизод 17, част 2



Черешката на тортата, сезон 10, епизод 17, част 2
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 3054

Черната Златка посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата със Златка Димитрова

Втора част

Излъчен на 06.02.2018

В първата част се насладихме на кулинарните умения на плеймейтката Златка, която се оказа исключително добра в кухнята. За изненада на всички домакинята държеше продуктите да са качествени, домашно отгледани или домашно сготвени и умело ги впрягаше в най-изтънчените вкусотии. Злати сготви онова, което семейството й обича да похапва, защото призна, че този вид храна умее да прави и е сигурна в резултатите. Явно домакинята умее да глези своите подопечни, защото се вижда как от нейните ръце излязоха наистина вкусни ястия.

Когато гостите влязоха в "скормния" дом на Мис Плеймейт, останаха удивено от уюута и красотата на кокетната къща в Банкя. Сред лукса си личеше, че в този дом живее жена с добър вкус, която е създала с желание и разбиране страхотна семейна атмосфера. Затова и всички се почувстваха като вкъщи.

Предястието - многокомпонентно блюдо от зелена салата със сушени домати, печени зеленчуци, пълнени печени чушки с домашен катък, рулца от сирене в прошуто и гръцка разяда тирокафтери бе достойно да нахрани като основно. Въпреки големие индивидуални добре подредени порции, нищо не остана, а разговорите отново тръгнаха в приятелска посока.

Основното зарадва небцата - пълнено бонфиле със сирене, каперси и маслини, поднесено с печени зеленчуци със сос. За десерт гостите получиха по купичка домашен крем маскарпоне с карамел, печена тиква, ядки и аромат на канела. Гладен не остана - гледайте в тази част за какво си говореха звездите докато похапваха.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта