Ципура на пара с женевски сос и тиквички
Трудно | Порции 2-4
| Видяна: 3882
Еврейски постни магданозени кюфтенца.
Епизод 79 - Сезон 1
Дължина: 22:05
Излъчено на: 2011-07-28 09:00
Днес ще готвим:
- Кайгана - или кюфтенца с магданоз по еврейски
- Риба на пара, напълнена с мащерка и полята с женевски сос.
- Пюре от тиквички - перфектна лека гарнитура.
Най-важните съставки
аншоа, брашно, бял пипер, вино, дафинов лист, зехтин, зехтин Extra Virgin, кашкавал, кисело мляко, лайм, лук, магданоз, масло, мащерка, моркови, нишесте, сирене, сметана, сол, сол и пипер, телешки бульон, тиквички, целина, ципура, червено вино, черен пипер, чесън, чесън на прах, яйце
Време за приготвяне: 1.30 ч.
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ