Регистрация

Риба по италиански в сладко-кисел сос - част 1



Риба по италиански в сладко-кисел сос - част 1
Средно   |   Порции 2   |   Видяна: 3154

Италианска рецепта за ципура на тиган.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Лео и италианският му напреднал колега Маурицио се суетят около печката, за да смесят филе от ципура със сос, забъркан от кисело мляко, балсамов оцет, захар и брашно, за да се получи в крайна сметка една странна риба в сладко-кисел сос по италиански. 

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта