Регистрация

Хрупкави пържени тестени хапки със сирена



Хрупкави пържени тестени хапки със сирена
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 2759

Ньоки в масло на тиган с моцарела и пармезан.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Ньоките са любим конкурент на пастата, що се отнася до видовете тестени изделия, които носят духа на определена страна или регион. Опитът да се обогати хрумката за този вид хлебна храна е създал хиляди рецепти за приготвянето им по традиционни и ексцентрични начини. Днес се учим как да си ги направим в домашни условия като доверие гласуваме на луксозните италиански сирена, които влизат в състава на тестото. Поставяме вкуса на преден план пред здравословната страна на блюдото, затова пържим малките тестени хапки в масло, вместо да ги варим във вода както кнедлите.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта