Регистрация

Хитър начин за правене на шарен кекс



Хитър начин за правене на шарен кекс
Средно   |   Порции 1   |   Видяна: 2261

Красива украса за кексове и сладкиши с мраморна декорация или десерт зебра.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Каналът за декорация на десерти Cocorate - Cakes се посвещава на домашни украси за сладкиши, които са лесни, хитри и практични и могат да бъдат направени във всяка кухня. А крайната цел е изящество и апетитност. Обикновеният кекс лесно може да се превърне в пленителен десерт, стига да знаете как да налеете кремовете. Видеото по-горе дава остроумни идеи за украса на десерти в два варианта. Можете да използвате собствената си рецепта за кекс и практичния съвет или директно да направите някой от сладкишите от видеото.

Във вариант едно върху основа за чийзкейк от бисквити и масло се излива млечен крем. Кремът се приготвя като към 1500 мл мляко се добавят 200 г кристална захар, 120 г пудра захар и 4 пакета ванилова захар. Бърка се на слаб огън до сгъстяване. А след това се разделя на две части и в едната се разтапя шоколад докато кремът е врял. Изрязвате дъното на пластмасова бутилка и след това можете да гледате как се наливат двата цвята.

Във вариант две сместа за домашен кекс се разделя на две части и едната половина се оцветява с какао на прах. После с лъжица се оформя познатият кекс зебра - наблюдавайте как и се убедете, че никак не е сложно.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта