Регистрация

Херинга по полски с млечен сос и гарнитура



Херинга по полски с млечен сос и гарнитура
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 3568

Печени филета от херинга с топла салата и майонезено-млечен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 09.11.2015

 

Херингата е национално ястие в Швеция, но рецептата, която представят днес Лора и Стоян идва от Полша. Филетата риба се запичат на намаслен тиган и след това се заливат с марината от оцет, захар и мащерка, като престояват във сос за около час. През това време се приготвя остатъка от блюдото - домашна майонеза, която се смесва със заквасена сметана и отделно се прави и топла салата от прясно зеле, смесено с ябълка и запечено на тиган. Накрая всичко се поднася заедно.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта