Регистрация

Филипинска наденица с много пипер

Филипинска наденица с много пипер
Средно   |   Порции 8   |   Видяна: 3017

Домашна наденица от смляно месо, с подправки и стафиди.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • смляно говеждо/свинско/пуешко/пилешко/телешко
  • чесън
  • червена сладка чушка
  • пипер
  • рибен сос
  • сос Уорчестършир
  • стафиди
  • сос от туршия
  • моркови
  • виенски наденички
  • яйца
  • чоризо (италиански пикантнтни наденички)
  • сирене чедар/американско сирене
  • пълнозърнест хляб

Начин на приготвяне:

1. В купа, смесете 1,4 кг свинска (или друг вид) кайма3 скилидки чесън, счукан, 1 средна глава червен лук, фино нарязан, 1 червена сладка чушка, фино нарязана на кубчета1 ч.ч. стафиди, нарязани1/2 ч.ч. моркови, фино нарязани на кубчета1 ч.ч. сирене чедар/американско сирене, нарязано, 12 виенски наденички, нарязани, 6 връзки чоризо - нарязано,8 филийки пълнозърнест хляб, без коричките, натрошени4 яйца, разбити, 4 ч.л. сос от туршия, много пипер, 4 ч.л. сос Уорчестършир и 2 ч.л. рибен сос

2. Сложете месната смес върху намаслено алуминието фолио и навийте на руло с размери 20 см дължина и около 5 см в диаметър.


3. Внимателно навийте фолиото и завържете краищата.

4. Гответе в съд за варене на пара по колкото ролца се съберат наведнъж за около 20-25 мин. За да проверите дали е готово, боднете с вилица и ако изчете бистър сок, значи може да извадите от съда. Оставете на стайна температура или в хладилника поне 30 мин. преди сервиране. Така вкусовете ще се обединят и наденицата ще се втвърди.
Ако препочитате, можете да ги изпечете в тавичка на 180°С за около 25-30 мин. или до потичане на бистър сок. Можете да подредите ролцата и върху решетка и да ги варите в тенджерка, пълна с гореща вода, която обаче не достига решетката. Гответе за същото време и на същата температура.  

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1.20 ч.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта