Регистрация

Фетучини с бекон и сирене

Фетучини с бекон и сирене
Средно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 6013

Паста с месо, топено сирене и ядки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 опаковка фетучини
  • 300 г пушен бекон
  • 200 г топено сирене
  • 200 мл квасена сметана
  • 100 г орехи - счукани
  • рендосан пармезан или обикновен кашкавал
  • босилек
  • сол

Начин на приготвяне:

1. Сварете фетучините като предварително кипнете водата и изсипете в нея 1 с. л. сол и 1 с. л. зехтин.

2. Нарежете бекона на лентички, рендосайте кашкавала и топеното сирене, смесете ги, добавете и орехите.

3. В тава за печене изсипете половината от фетучините, след това разпределете върху тях плънката и добавете другата половина паста.

4. Залейте със сметаната и печете на 200 ºС  за 25 мин.

 

Снимка: opensourcefood.com

 

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта