Регистрация

Тънкости при обезкостяването на пиле



Тънкости при обезкостяването на пиле
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 10865

Ето как се обезкостява бройлер.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

       Лео, с безпощадност към бройлера, показва как се филетира цяло пиле и как се почистват пилешки гърди. Не е трудно, само трябва да усетите къде се намират костите и да си представите какво представлява цялостна костна система на пилето. А след това, само за 10 минути, ще имате набор за супа, пилешки бутчета и почистени пилешки гърди за каша или панирани хапки например. Вижте как става:

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 10 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
5
4 мн. добре
1
3 става
3
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта