Телешко с винен сос и суфле с ананас и кокос
Трудно | Порции 2-6
| Видяна: 2599
Ремулада, скариди с авокадо и плодово суфле.
Епизод 103 - Сезон 2
Дължина: 24:55
Излъчено на: 2012-02-09 11:30
Днес ще готвим:
- Сочен телешки стек с масло, подправки и винен сос.
- Ремулада - студен сос на майонезена основа - този път с целина, каперси, кисели краставички и магданоз.
- Дип от авокадо, скариди, копър и лимон, поднесен върху препечена филийка.
- Наперено френско суфле с превод - надувам, съчетало в себе си ананас, кокос и кора от лайм.
Най-важните съставки
авокадо, ананас, бял пипер, вино, вода, горчица, дижонска горчица, жълтък, захар, зехтин, зехтин Extra Virgin, каперси, кисели краставички, кокосови стърготини, кокосово мляко, лайм, лимон, лимонов сок, магданоз, майорана, масло, мащерка, нишесте, оцет, скариди, сол, сол и пипер, телешки бульон, телешко, телешко филе, тиквички, хляб, целина, Чабата, червено вино, черен пипер, чесън, шалот, яйце
Време за приготвяне: 3.30 ч.
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ