Регистрация

Телешко с винен сос и суфле с ананас и кокос



Телешко с винен сос и суфле с ананас и кокос
Трудно   |   Порции 2-6   |   Видяна: 2488

Ремулада, скариди с авокадо и плодово суфле.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Епизод 103 - Сезон 2

Дължина: 24:55
Излъчено на: 2012-02-09 11:30
 
 
 
Днес ще готвим: 
 
  • Сочен телешки стек с масло, подправки и винен сос.
  • Ремулада - студен сос на майонезена основа - този път с целина, каперси, кисели краставички и магданоз.
  • Дип от авокадо, скариди, копър и лимон, поднесен върху препечена филийка.
  • Наперено френско суфле с превод - надувам, съчетало в себе си ананас, кокос и кора от лайм.

 

 

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта