Регистрация

Телешко варено с моркови, боб и печурки



Телешко варено с моркови, боб и печурки
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 1651

Супа с телешки джолан, боб, гъби и розмарин.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 07.02.2017

Правим апетитна супа с телешко, на която й трябва време, за да уври качествено. Плътният бульон за ястието идва от 4-часовото варене на телешкия джолан в компанията на лук и моркови. След това прецеждаме бульона, в който има много колаген, превърнат в желатин, а месцето нарязваме на парченца. После заедно къкрят телешките мръвки с бульона, малко бяло вино, кубчета печурки и една консерва бял боб. Овкусяването само със сол, черен пипер и розмарин е напълно достатъчно, за да можем да поднесем след финала на готвенето една апетитна топла супа с месо и пленителен домашен бульон.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 5 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта