Регистрация

Телешки рулца с лук и гъби

Телешки рулца с лук и гъби
Средно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 3505

Запръжка, увита в телешко.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 500 г телешко
  • връзка зелен лук
  • 200 г гъби еноки
  • сос якинику (или друг сос за месо по избор)

Начин на приготвяне:

1. Нарежете телешкото на широки парчета и изтънете с чукче за пържоли.

2. Мариновайте го в якинику и оставете в хладилника за няколко часа или за през нощта.

3. Нарежете зеления лук на пръчици.

4. Нарежете гъбите като лука.

5. Поставете зеления лук и гъбите в маринованото месо и навийте на руло, като забодете с клечка за зъби.

6. Изпържете до златисто-кафяво.

7. Поднесете със задушен бял ориз.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта