Регистрация

Телешки пастет с език и зеленчуци



Телешки пастет с език и зеленчуци
Средно   |   Порции 6   |   Видяна: 2635

Разядка от варен телешки език с майонеза и горчица.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 21.11.2016

Готвим пастет от телешки език, като варим вкусния мускул за три часа в компанията на подправки и зеленчуци, за да стане той крехък и ароматен. След това го пасираме в чопър и го смесваме с майонеза и горчица, добавяме пикантен сос по желание, кисели краставички, каперси и още лук. Така вареното месце от телето се превръща в страхотен месен сос за мазане на хляб или просто казано във вкусен домашен пастет.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта