Регистрация

Телешка яхния с чушки



Телешка яхния с чушки
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 2529

Телешко по градинарски с червени и зелени чушки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 16.09.2016

Ето рецепта за една вкусна българска манджа с телешко месо и зеленчуци. Мръвките телешко се готвят докато омекнат в компанията на пресен лук. След това получават гарнитура от зелени и червени чушки, които след изпичането си се и запържват. Вкусът им е съвършен. Така направената яхнийка можете да поднесете с картофено пюре по желание, но задължително си предвидете за нея къшей хляб, защото сосът й също е божествен за топкане. Как точно да си сготвите това ястие - вижте във видеото:

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта