Регистрация

Сьомга в масло с гарниура от жито



Сьомга в масло с гарниура от жито
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 2692

Риба със сметанов сос и салата от цвекло и пшеница.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 04.11.2016

Това е тристепенна рецепта за иначе лесната за готвене риба сьомга. Но не си мислете, че направата на повече от един основен компонент ще затрудни особено процеса по приготвяне. Просто тук се залага на комбинация от риба, сос за поднасяне и перфектна гарнитура, както и се търси нотката индивидуалност на рецептата. Затова първо се вари грухана пшеница и се запържва цвекло, след което двете се смесват, оформяйки лека и полезна салатена гарнитура с медено-чеснов вкус и кисела нотка. После се приготвя сос от заквасена сметана с хрян, и копър, който е носител на силния вкус в ястието. Накрая печем рибата в масло и поднасяме върху соса и в компанията на гарнитура.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта