Регистрация

Сьомга в галета

Сьомга в галета
Средно   |   Порции 4-5   |   Видяна: 2688

Панирана хрупкава сьомга с лимон.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 кг сьомга филе
  • ¼ ч.л. червен пипер
  • 6 с.л. зехтин
  • 1 ч.ч. галета
  • сол и пипер
  • 1 ч.л. лимонов сок

Начин на приготвяне:

1. Намажете рибата със зехтин и овкусете със сол, черен и червен пипер от двете страни. Оставете да престои за 10 мин.

2. Междувременно овкусете галетата в купа със сол и червен пипер на вкус.

3. Сложете сьомгата (с кожата надолу) в намаслен съд за печене и я покрийте с овкусената галета.

4. Печете за 10 мин. или до омекване на рибата.

5. По желание, поръсете с лимонов сок и поднесете.

 

Източник: recipes.wikia.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта