Супа с бекон и мисо сос
Лесно | Порции 4-6
| Видяна: 2614
Мисо пилешки бутчета без кост и източна рецепта за маскарпоне.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 11.02.2015
Днес ще готвим с мисо паста:
- Азиатска мисо супа със зеленчуци и бекон.
- Пържоли от пилешки бутчета по китайски, поднесени със салата от броколи и сусам.
- Странно азиатско тирамису със симбиоза от маскарпоне и мисо, украсено с мандарини.
Най-важните съставки
бейби моркови, бекон, бишкоти, броколи, бяло сусамено семе, дайкон репичка, картофи, мандарини, масло, мисо, мляко, моркови, пилешки бутчета, пилешко месо, соев сос, сол, сол и пипер, сос Мисо, черен пипер, широ мисо
Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1:10 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ