Регистрация

Смокини в бекон със зеленчуци



Смокини в бекон със зеленчуци
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2167

Смокинени хапки в месо с орехи и свежи листа.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 15.09.2016

Готвим луксозна салата с много компоненти, която ухае на мръвка, но е лека и профирна. Първоначално разполовяваме малки смокини, след това ги увиваме в ленти бекон и после ги печем на грил тиган или барбекю. Следва направата на карамелизираните солени орехи с кафява захар, мед и масло. После нарязваме ябълките на кубчета и ги смесваме с микс от пресни листа по желание. Приготвяме и лучен дресинг с оцет и горчица, а накрая поднасяме красивия ордьовър, като му добавяме и малко жълто сирене с благородна плесен (Лора и Стоян използват сирене Комбоцола, но вие можете да си изберете и друг вид синьо или зелено сирене) и маслини. Ето как да впечатлите важни гости.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта