Регистрация

Скариди с лук на тиган

Скариди с лук на тиган
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 5011

Пържени мариновани скариди.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 500 г скариди
  • бял лук
  • зелен лук
  • чесън
  • соев сос
  • сос Мисо (или друг сос по избор)

Начин на приготвяне:

1. Мариновайте няколко скариди с всички изредени по-горе продукти.

2. Оставете скаридите в хладилника за през нощта, ако имате време. Така скаридите ще се мариноват по-добре и лукът ще отдели по-силен аромат.

3. Преди да сготвите скаридите на силен огън, сложете в тигана малко от перата на зеления лук и ги запържете.

4. След това добавете маринованите скариди.

5. Когато скаридите станат оранжеви на цвят, свалете ги от огъня, за да не ги прегорите.

 

Източник: opensourcefood

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 20 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта