Регистрация

Сицилиански празничен сладкиш със смокини



Сицилиански празничен сладкиш със смокини
Средно   |   Порции 8-10   |   Видяна: 3740

Бучелато с шоколад, ядки и сушени плодове.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 21.01.2016

Руло с плънка от плодове може да бъде наречен десерт Бучелато, за да му стане ясно на българина за какво говориме. Италианския празничен тестен сладкиш се приготвя като в маслено тесто, ароматизирано на портокали се увива плънка от сушени смокини, тиквен мармалад, тъмен шоколад, орехи и лешници. Така спретнатата идилия се завива на руло - венец и се пече за час. Не е особено сложно, просто трябва да спазвате рецептата.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта