Регистрация

Селски английски хляб - котидж



Селски английски хляб - котидж
Лесно   |   Порции 1 хляб   |   Видяна: 3780

Двуетажен домашен хляб с кръстче.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 27.10.2015

 

Рецептата за хляб котидж не е особено по-различна от тези за приготвянето на домашен хляб с бяло брашно. Защо тогава тя предизвиква интерес? Всичко е заради нетрадиционната за този хляб форма, която представлява два хляба, изпечени един върху друг. На въпроса защо се прави това, можем само да отговорим - английска му работа.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта