Свинско с провансалски сос
     Лесно   |   Порции 4
  |   Видяна: 3550
    
Котлет с тапенада от каперси, маслини и аншоа.
Бон Апети
Излъчен на 04.07.2016
Бързи свински пържоли на фурна с италиано-френски акцент се готвят в кухнята на Лора и Стоян. Крехките котлети се намазват с провансалска паста от три вида маслини, аншоа и каперси, а след това се пекат за кратко. При сервиране към тях се добавя и суровата провансалска паста от нарязани на ситно продукти. Ястието е екзотично, но се приготвя така лесно, че си заслужава да го опитате, дори и да сте с по-закостенели вкусове.
Най-важните съставки
аншоа, горчица, дижонска горчица, зелени маслини, зехтин, каперси, лимонов сок, магданоз, маслини, пастет от маслини, риган, свински котлет, Свинско, сол, сол и пипер, сушена аншоа, черен пипер, черни маслини, чесън
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 35 мин.



		    
		    
		    
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ