Регистрация

Свинско с наденица, лук, зеле и целина в гювеч



Свинско с наденица, лук, зеле и целина в гювеч
Средно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 7333

Мазна зимна манджа със свински пържоли, още месо и кисело зеле.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Зимата е сезонът на "свинщините" - ако сте заклали прасето и вече се чудите каква нова холестеролна бомба да поднесете на тялото си - ето ви една страхотна рецепта за свински гювеч, в която главно действащо лице е месото, но все пак има и нещо зелено, което да направи ястието по-профирно.

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
2
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта