Свинско с ким
Вкусни свински гърди с подправки.
Необходими продукти:
- 500 г свинско месо (гърди)
 - 2 скилидки чесън
 - сол
 - пипер
 - ким
 - зехтин
 
Начин на приготвяне:
1. Сложете месото в тиганче и го сгорещете за около 1-2 мин., докато побелее леко.
2. Овкусете със сол и пипер.
3. Сложете счукан чесън и ким, като преди това сте ги сложили в купа с малко олио и сте ги смесили много добре.
4. Сложете месото във фурната на около 200°C да се пече приблизително час или повече, в зависимост от количеството.
5. Прибавете 1 ч.ч. вода.
6. По време на печенето е много важно на всеки 10-15 мин. да проверявате дали има вода в тавичката и ако няма, да доловате, за да не изсъхне месото.



		    
		    
		    
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ