Регистрация

Свинско по хавайски с кашкавал и ананас

Свинско по хавайски с кашкавал и ананас
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 4385

Печени свински пържоли на фурна с кашкавалена коричка, чери домати и екзотични изненади.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 4 свински пържоли
  • 4 с.л. майонеза
  • 50 грама кашкавал
  • 2 чери домата
  • 4 шайби ананас от консерва
  • сол и пипер на вкус

Начин на приготвяне:

1. Осолете и опипрете свинското месо, намазнете дъното на тава и сложете пържолите вътре. От горната страна ги намажете с майонеза и печете на фурна за 40 минути или докато прецените, че са постигнали желаната готовност.

2. Разрежете всеки от чери доматите на половинки, а кашкавала - на 4 парчета (по възможност плоски).

3. Когато месото е изпечено, поставете върху него резена кашкавал и върнете във фурната докато се разтопи. Отгоре сложете по кръгче ананас и за финал - половинка от чери домат.

* По хавайска традиция ястието се поднася с картофено пюре. 

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта