Регистрация

Свински рулца със сирене и зелен фасул

Свински рулца със сирене и зелен фасул
Средно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 2680

Панирано пържено свинско с плънка от сирене и гарнитура от зелен боб с бекон и пармезан.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • свинско месо
  • сирене фета (бяло саламурено)
  • бадеми
  • пресен магданоз
  • яйце
  • галета
  • мазнина за пържене
  • зелен фасул
  • пушен бекон
  • чесън
  • пармезан
  • лимонов сок
  • сол и пипер 

Начин на приготвяне:

1. Нарежете свинското на тънки пържоли или лентички. Натрошете сиренето и го смесете с наситнения пресен магданоз и бадемите - смлени на прах или малки парченца.

2. Разбийте яйцето. Намажете едната страна на свинските месца със сиренената смес и след това завийте на руло. Панирайте с яйце и галета. Можете да закрепите с част от клечка за зъби. Запържете в малко сгорещена мазнина и след това запечете на фурна за 15-тина минути.

3. Пригответе гарнитурата като сварите зеления фасул, а след това в тиган запържите чесъна, нарязан на ситно заедно с бекона и добавите зеления фасул. 

4. На изключен котлон добавете подправките на вкус. 

5. Сервирайте в средата на чиния свинските рулца, гарнирани със запръжката от зелен боб и бекон. Полейте с лимонов сок и настържете пармезан отгоре докато ястието е топло.

 

Източник: lozhka.su

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта