Регистрация

Сандвич Рубен с телешко, зеле и сос



Сандвич Рубен с телешко, зеле и сос
Средно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 1749

Хамбургер с телешко, кисело зеле и сос с краставички.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 07.02.2018

Сандвич от хляба до платото - това правят Лора и Стоян, като посвещават цяло предаване на направата на прословутия бургер Рубен от филма Когато Хари срещна Сали. След като изпичат двуцветен хляб на спирали и правят мариновано крехко телешко на слаб огън (рецептите можете да видите вдясно, приложени към тази), накрая приготвят цялото ястие. Не токова с идеята да ви покажат как да загубите два дни в правене на домашни сандвичи, а да си изберете идеи, с които да подобрите своите сандвичи.

Първо си правим чесново-доматен сос за сандвичи с кисели краставички като в купа смесваме намачкан чесън, силно наситнени краставички, майонеза, горчица, див лук, лют сос и лимонов сок. Можете да си направите по-голямо количество от този сос и да го използвате за всякакви тестени изделия.

Отделно се сотира наситнено кисело зеле с ким и дафинов лист. Сандвичът се сглабя като филийките се мажат със сос, върху едната се слага зеле, после телешко, след това ементал за сандвичи и се захлупва с втората филийка. След това се запичат върху тиган или плоча с разтопено масло. Сервират се в компанията на пържени картофки.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта