Регистрация

Салата Цезар с добавка от паста



Салата Цезар с добавка от паста
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 1297

Салата с макарони, месо, крутони, зеленчуци и сос Цезар.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Салата със статут на основно се готви в Tasty, като предястието комбинира месо, два вида въглехидрат (крутони и паста), зеленчук и сос и спазва кулинарното правило за нахранващата четворка. Ако искате да загубите минимално време за иначе лесната направа, трябва да систематизирате работата си.

За начало сложете голямо количество вода да кипне. Докато заври, обтрийте пилешкото месо със сол и пипер. В кипналата вода разтворете лъжица сол, добавете лъжица зехтин и изсипете паста фарфале или други дребни макарони по избор. Докато се сготвят, нарежете хляб на кубчета, покапете го със зехтин и го пуснете да се запече в предварително загрята на 200 градуса фурна за 10 минути. Готовите макарони отцедете през гевгир. Сгорещете наребрен тиган и запечете двустранно гърдите. В промеждутъците от време извадете крутоните, наститнете айсберга и разполовете чери доматите. Готовите и леко охладени гърди нарежете на лентички. Колкото до соса - купете си готов сос Цезар за салати или  гледайте как се прави във видеото.

Сглабянето представлява към пастата да добавите всички останали продукти и да разбъркате. За финал се рендосва пармезан и се поднася. Точният списък с продуктите и етапите на направа прочетете ТУК.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта