Салата с риба, моркови, картофи и цвекло
Зимен руски ордьовър с кореноплодни зеленчуци, морски дарове и майонеза.
Необходими продукти:
- 2 цвекла
 - 2-3 глави лук
 - 2 моркова
 - 3 варени картофа
 - 200 грама майонеза
 - 200 грама рибно филе (сьомга, риба тон и други от консерва в собствен сос или зехтин или пък пушено/веяно)
 - сол на вкус
 
За украсата:
- краставица
 - морков
 - лук
 - майонеза
 
Начин на приготвяне:
1. В чиния за ордьоври рендосайте картофите, осолете ги и ги покрийте с нарязаното или накъсано на ситно рибено филе. Отгоре намажете с майонеза.
2. Наситнете лука, посолете, отгоре рендосайте морковите, пак посолете и отново покрийте с майонеза.
3. Отгоре рендосайте цвеклото и разпределете равномерно.
4. Украсете със зеленчуци под ръка, като можете да използвате идеята ми от снимката, както и ориентировъчния списък с продукти за декорация. Добавете нещо и по своя фантазия.



		    
		    
		    
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ